Home

Welkom op de website van pottenbakkerij de Vuurplaats

 

Pottenbakkerij de Vuurplaats is eigendom van Eva Lukkenaer

 

                       

                            

Mijn naam is Eva Lukkenaer. ik ben een pottenbakster en keramist met meer dan 30 jaar ervaring en veel liefde voor het vak. Sinds 1994 ben ik voor mijzelf begonnen en heb pottenbakkerij de Vuurplaats opgericht in Wijster. In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar Westerbork. Hier maak ik mijn keramiek in het atelier en verkoop het in het aangrenzende winkeltje. Op deze site kunt u een sfeerimpressie opdoen van het draai- en boetseerwerk dat ik maak. Het gebruiksgoed is vaatwasser, oven en magnetron bestendig. Sinds 2019 ben ik gestopt met wekelijkse cursussen. Wel geef ik af en toe een of 2 daagse cursussen, workshops, bedrijfsuitjes, familie-uitjes en kinderfeestjes. ( vanwege de corona ligt dit gedeelte helaas even stil)

Helaas is de pottenbakkerij gesloten i.v.m. milde coronaklachten.

De verwachting is om woensdag 21 juli weer te openen.

excuus voor alle ongemak. blijf gezond!

met vriendelijke groet,

Eva

Evenementen 2021 :  worden nog bekend gemaakt. 

Door de coronamaatregelen is de winkel alleen open op afspraak. U kunt een afspraak maken met telefoon of per email. Voorl opig is de winkel wel geopend op woensdag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur en volgens afspraak. Bestellingen zijn zeer welkom.

                                    

WORKSHOPS 2021 :          2 daagse workshop pottenbakken en of boetseren, een gecombineerde workshop of een dagworkshop boetseren, data worden regelmatig bijgewerkt. Nieuwe data volgen na de Coronacrisis.

                                            

——————————————————————————————————————————————

                                           nieuwe datum volgt        samen met Martin van Just Mart uit Westerbork

                                           workshop: vazen maken uit platen klei en een maand later bloem schikken in je eigen vaas. Een                                                         workshop op herhaling. Kosten 60 euro all in. opgeven bij Eva of Martin.

    —————————————————————————————————————————————-